Nazomeren

Nazomeren
Nazomeren

Het is alweer even geleden dat ik wat vertelde over onze honden. Ik wilde ze eigenlijk de tijd geven om hun project af te maken, maar dat is niets geworden. Zelfs nu we zo lekker aan het nazomeren zijn hebben ze hun project niet afgemaakt.
Een project? Jazeker, Hector en Ekaterini wilden een gat graven naar Nieuw Zeeland. Dat heb ik even aangekeken maar ik kwam er al snel achter dat hun onzekerheid ze parten speelde. Ze konden maar niet besluiten wat het ideale beginpunt was. Wel diverse startpogingen gedaan, maar geen echte tunnel nog.

Om te voorkomen dat ik mijn nek breek heb ik maar wat gaten dicht gegooid. Bleek dat ook niet de bedoeling te zijn want een dag later lag het grasveld er weer bij als een miniatuur heuvellandschap. Vol met bergen en gaten.

Wat wel goed gaat is Hector zijn hekel aan auto’s. Langzaam maar zeker reageert hij minder op passerende auto’s. Tijdens het uitlaten, want het erf blijft hij verdedigen tegen auto’s en vliegtuigen. En het doet me pijn om te zeggen, maar het werkt. Hij heeft alle vliegtuigen weggejaagd, en er is er niet één geland. En dan niet alleen ultra lights, complete straaljagers hebben onder luid geblaf het hazenpad gekozen.

Wel een veilig gevoel, waar de russen ook komen, hier landen ze niet……

Wil je ook wat anders lezen over de honden dan alleen ‘nazomeren’? Kijk dan hier eens.

Lars van Zon

Levensgenieter, fotograaf en wijnliefhebber

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *