Chocolade smoothie

Chocolade smoothie
Chocolade smoothie

Snel, makkelijk, gezond en lekker, dit drankje. En ook nog met chocolade, wie wil dit nu niet. Een recept wil ik het niet noemen, deze chocolade smoothie, maar ik zet hem toch even op mijn site ter inspiratie. En om mezelf weer te inspireren over een tijdje.
Het kan gemengd worden en fijn gemaakt in een blender maar ik had mijn foodprocessor nog op het aanrecht staan en dit werkt net zo goed. Ik ontbijt ermee, maar ik kan mij voorstellen dat dit voor jou te weinig is, geniet er dan van als tussendoortje of eet er iets bij.
Let wel op dat je van te voren een banaan in plakjes hebt ingevroren. Geen idee of je dit zo kan kopen in Nederland. In Frankrijk in ieder geval niet, net zoals bijvoorbeeld gesneden groenten vinden ze dat je dit prima zelf kan doen.

En ben je dan een smoothie liefhebber: Een ander lekkere smoothie is deze vitamine bom Vitamine C boost smoothie

Ingrediënten voor 1 glas chocolade smoothie:

  • 1 bevroren banaan in plakjes
  • 1/2 acocado
  • 250 ml plantaardige melk
  • 2 theelepels cacaopoeder, puur als je het vegan wilt houden

Hoe maak je deze smoothie:

  • Meng alle ingrediënten in een blender of foodprocessor.

Santé

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *