Pizza chorizo en brie

Pizza chorizo en brie
Pizza chorizo en brie

Iedere week staat hier tegenwoordig een pizza op het menu, en dat waren hele afwisselende recepten de laatste maanden. Nu had ik een restje chorizo en brie in de koelkast liggen en ik had een open pot homemade tomatensaus en zo ontstond deze zalig pizza chorizo en brie met nog een verloren bol mozzarella uit de koelkast. Ik heb altijd een pizzabodem in de koelkast of vriezer en ik ben er nog steeds te lui voor om zelf deeg te maken. Een pizza is voor mij een snelle lunch. Als ik na de gym na 12 uur thuis kom en ik wil om 13 uur lunchen dat is pizza met een kant en klare bodem een prima alternatief.

Een andere lekkere pizza is Pikante garnalen pizza

Ingrediƫnten 1 pizza:

  • 1 pizza bodem
  • 5 eetlepels tomatensaus
  • 70 gram chorizo
  • 200 gram brie
  • 125 gram mozzarella
  • persillade provencale, peterselie kruidenmix

Bereiding van de pizza chorizo en brie:

  • Verwarm de oven voor op 210 graden, als je deze hebt op pizzastand.
  • Verdeel de tomatensaus over de bodem.
  • Verdeel de chorizo en brie over de pizza, leg de mozzarella in het midden en strooi err wat persillade overheen.
  • Bak de pizza in 13 minuten gaar en bruin.

Bon Appetit

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *