Ananas cocktail

Ananas cocktail
Ananas cocktail

De herfst is begonnen, ook in Frankrijk. Maar hier in Frankrijk is het nu 30 graden, het voelt nog niet als herfst. Ook voor het gebied in Frankrijk waar wij zitten is dit bijzonder. Maar ik geniet nog wel even van deze Indian summer. Volgende week zakken we naar normale temperaturen voor oktober. Ik heb mijn zoon net doorgegeven dat de kleinkinderen zomer en winter kleding mee moeten nemen.

Dat genieten doen we onder andere met deze ananas cocktail, heerlijk bij tropische temperaturen. De winter duurt straks lang genoeg om de houtkachel/oven te laten branden en mijn handen te warmen met deze Glühwein

Ingrediënten voor 2 cocktails:

  • 500 gram verse ananas
  • 2 eetlepels kokos
  • 4 eetlepels rum

Bereiding ananas cocktail:

  • Doe de ananas is een blender of foodprocessor en maak het glad. Als het te dik blijft voeg dan wat water erbij.
  • Meng de kokos en rum er door heen.

Santé

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *