Wortel met sinaasappelsap

Wortel met sinaasappelsap
Wortel met sinaasappelsap

Niet echt een recept maar ik vind deze wortel met sinaasappelsap zo lekker dat ik het toch graag op mij site zet. Voor mij dient de site namelijk ook als archief, de plaats waar ik mijn recepten bewaar. En daarbij word ik vrolijk van de foto met zijn mooie kleur.
Ik heb mijn sap juicer weer van stal gehaald. Zodoende gaan er waarschijnlijk meer sapjes voorbij komen. Dat is althans het voornemen, maar zoals iedereen weet halen niet alle goede voornemens het einde van het jaar.

Drink je graag groenten en fruit sapjes? Ook een lekker drankje met de slow juicer gemaakt is Een makkelijk groen sapje

Ingrediënten voor 1 glas:

  • 500 gram wortels
  • 21 cm gember
  • 2 sinaasappels

Hoe maak je wortel met sinaasappelsap:

  • De wortel gaat zonder het kontje de slow juicer in samen met de ongeschilde gember.
  • De sinaasappels pers je uit en meng je met het wortelsap.

Santé

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *