Gezond overnight oats met groenten (pulp)

Gisterochtend tijdens een intake gesprek van een diëtist en voedingscoach bleek dat een groentesapje zonder toevoegingen van yoghurt of eiwitten niet echt voedend is. Dat hadden we eigenlijk ook wel door de laatste tijd, sinds we hier mee ontbijten. Een vroege lunch hadden we dan wel nodig, of we gingen snaaien voor de lunch. Omdat ik zwart/wit denk hebben we nu een mega voedend ontbijt. Gisteravond gemaakt van de wortel met 2 appels pulp die ik overhad van het groentesapje van gisterochtend. Met als toevoeging havermout, melk en bananen. Zo voedend dat ik het in twee etappes opgegeten heb.

Ingrediënten voor deze overnight oats voor 4 personen:

80 gram havermout
275 gram groenten pulp, wortel en 2 appels
400 gram halfvolle melk (plantaardige melk kan ook prima)
2 bananen.

Bereiding:
  • Meng alle ingrediënten in de blender en laat een nachtje in de koelkast staan.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *