Pasta met homemade bietenspread

Een of twee keer per week doe ik mijn koelkast open en kijk ik wat er op moet. Vandaag was dit een bietenspread die ik afgelopen weekend had gemaakt. Restverwerking gaat het makkelijkste in een pasta of in een hartige taart, deze keer koos ik voor pasta. Voor dit recept maak je eerst een bietenspread, recept staat HIER

Ingrediƫnten voor een bietenpasta

400 gram volkorenpasta
125 gram spekjes
250 gram bietenspread
1 sinaasappel, het sap
90 gram gehalveerde knoflook olijven
60 gram ongebrande cashewnoten

Bereiding van de bietenpasta
  • Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing van het pak.
  • Bak de spekjes uit in een braadpan.
  • Voeg de bietenspread, sinaasappelsap en de olijven toe.
  • Verwarm het geheel en voeg van het vuur op het laatste moment de cashewnoten toe.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *