Tonijn hamburger

Toen we vorige week naar Franrijk vertrokken had ik veel van ons eten vanuit Nederland meegenomen. Dit omdat we 10 dagen in quarantine moeten bij aankomst. Zo heb ik ook deze tonijnburgers bevroren meegenomen, gekocht bij Crisp.

Crisp heb ik ontdekt toen ik in januari de deur niet uit kon met mijn gebroken enkel. Ik was blij verrast met de kwaliteit van hun producten. Dezelfde kwaliteit die ik heb als ik de producten vers bij de boer of teler koop. Ze hebben dus een grote bestelling geleverd voordat we naar Frankrijk vertrokken waar ik tot na de kerst mee vooruit kan.

Deze tonijn hamburger staat in 10 minuten op tafel en is erg smaakvol.

Ingrediënten voor 2 hamburgers:
 • 2 hamburgerbroodjes, liefste bruin
 • beetje zonnebloemolie
 • 2 tonijnburgers, vers
 • handje sla
 • wat zongedroogde tomaatjes, zie dit recept uit de oven
 • om erbij te serveren patat en eventueel een salade
Bereiding tonijn hamburgers:
 • Als de broodjes zoals bij ons nog afgebakken moeten worden. Doe dit dan volgens de gebruiksaanwijzing.
 • Verwarm de olie in een koekenpan en bak de tonijnburgers 4 minuten per kant.
 • Snij de hamburger broodjes open.
 • Verdeel wat sla en tomaatjes over de broodjes.
 • Leg de tonijn hamburger op de broodjes.
 • Eet smakelijk, wij vonden het een welkome afwisseling van een gewone vlees hamburger.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *